RANDOM
AMBIENT

Đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 9 năm 2020 có đáp án trường THCS Quang Trung

26/10/2020 88.46 KB 20 lượt xem 0 tải về
Video-Banner
https://m.hoc247.net/docview/viewfile/1.1.114/web/?f=https://m.hoc247.net/tulieu/2020/20201026/674994381964_20201026_150447.pdf?r=8117
ANYMIND
Video-Banner

Đề KSCL đầu năm môn Tiếng Anh 12 có đáp án năm 2020 Trường THCS Quang Trung được Hoc247 sưu tầm và biên tập, nhằm giúp các em học sinh ôn tập và củng cố lại các kiến thức đã học, đồng thời làm quen với cấu trúc đề thi hình thành cơ sở kiến thức vững chắc để các em tự tin bước vào kì thi của mình. Mời các em cùng theo dõi!

 

 

TRƯỜNG THCS QUANG TRUNG

TỔ KHOA HỌC XÃ HỘI

ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM

MÔN: TIẾNG ANH 9

Năm học: 2020-2021

(Thời gian làm bài: 45 phút)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently (1.0 point)

1. A. out                B. round          C. about                D. would

2. A. chair             B. check          C. machine            D. child

3. A. happy           B. hour            C. high                  D. hotel

4. A. compulsory  B. put               C. cut                     D. hurry

5. A. visit              B. climate       C. high                   D. primary

II. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences below (3.0 ps)

1._________Kuala Lumpur, Ha Noi is a busy modern city

A. As                 B. Such as           C. Like                  D. Similar

2. I wish I ___________his name.

A. knew            B. know              C. will know           D. would know

3. We were having dinner ________ the telephone rang.

A. since            B. for                  C. until                    D. when

4. The________ language of Malaysia is Bahasa Malaysia.

A. international   B. national      C. continental           D. country

5. Buddhism is __________.

A. a country     B. a religion       C. an association      D. a region

6. Lan ________the peaceful atmosphere while Maryam was praying.

A. enjoying     B. has enjoyed    C. enjoyed                D. enjoy

7. " I wish I _________stay longer," Maryam said to Lan at the end of the week.

A. could            B. can              C. will                       D. may

8. Malaysia is divided ________ two regions: The East and the West Malaysia

A. to                  B. on                C. in                         D. into

9. Maryam was really ________ by the beauty of Ha Noi.

A. impressed    B. impress        C. impression           D. impressive

10. The United States has a ________ of around 250 million.

A. introduction  B. separation   C. addition               D. population

III. Match each sentence in column A with its response in column B (1.5 ps)

A        

1. Why don't we go for a picnic this weekend?

2. Pleased to meet you. Let me introduce myself. I'm Mai.

3. Where is your home village?

4. How can you get there?

5. Would you like to have lunch with us?     

B

A. By bus

B. Yes, I'd love to.

C. That's a good idea

D. It's to the west of the city

E. Nice to meet you too.

IV. Read the following passage and answer the questions below (2.5 ps).

Today is the first day of the new school year. Behind the school gate everything looks bright and clean. The smell of fresh paint greets all the students in their uniforms. Most of them have already known one another quite well. However, there are some newcomers. Some of the old students gather in small group and talk to one another in the school yard. Others are eager to help the newcomers. It's difficult for newcomers to make friends and get into games in a new school. Sometimes they do not know the new regulations so they talk or do things differently. All the students look eager to start the new school year.

Questions:

1. How does everything look on the first day of the new school year?

.............................................................................................

2. Are all the students in their uniforms?

.............................................................................................

3. What do some of the old students do in the school yard?

.............................................................................................

4. Why do newcomers sometimes talk or do things differently?

.............................................................................................

5. What do the students look like?

.............................................................................................

V. Use the suggested words to complete the letter . (2.0 ps)

Ha Noi September 18

Dear Lan,

I/ write/ to/ tell / you/ I/ just/ return/ three-day trip/ Ha Noi.

I/ arrive/ Ha Noi Railway Station/ 5.00 pm/ last Friday.

Uncle/meet/ me/ station/ pick/up.

Saturday/ uncle/ take/ visit/History Museum/ Thu Le Park.

Then/ we/ visit/ Dong Xuan Market/, I/ buy/ you/ T-shirt/ symbol/ "I ♥ Ha Noi".

I/ really/ impressed/ beauty/ capital City/ friendliness/ its people.

I/ back/ Monday morning. I/ phone/ you/ when/ come/ home.

I/ look/ forward/ see/ you/ soon.

Love,

Nga

Key

I (1,0 points)  

1. D     2. C     3. B      4. B      5. A

II (3,0 points) 

1. C     2. A     3. D     4. B       5. B

6. C     7. A      8. D    9. A      10. D

III (1,5 points)           

1. C     2. E      3. D     4. A      5. B

...

---Để xem tiếp đáp án chi tiết, các em vui lòng đăng nhập vào trang hoc247.net để xem online hoặc tải về máy tính---

 

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn Tiếng Anh 9 năm 2020 có đáp án trường THCS Quang Trung. Để xem toàn bộ nội dung các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng các đề kiểm tra này sẽ giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập và chuẩn bị thật tốt cho kì thi.

Chúc các em học tốt! 

 
 

 

YOMEDIA