OFF
OFF
ADMICRO
18AMBIENT

Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Lê Lai

22/04/2021 108.08 KB 1694 lượt xem 51 tải về
Banner-Video
https://m.hoc247.net/docview/viewfile/1.1.114/web/?f=https://m.hoc247.net/tulieu/2021/20210422/67896312217_20210422_161139.pdf?r=6509
ADSENSE
QUẢNG CÁO
Banner-Video

Dưới đây là Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Lê Lai đã được Hoc247 biên soạn. Với các dạng đề khác nhau, các em sẽ có cơ hội luyện tập và chuẩn bị thật tốt cho kì thi học kì 2. Mời các em cùng xem chi tiết tư liệu ngay sau đây.

 

 
 

BỘ 5 ĐỀ THI HK2 NĂM 2021 MÔN TIẾNG ANH LỚP 7

TRƯỜNG THCS LÊ LAI

1. Đề số 1

A. LISTENING: Listen the conversation and choose the best answer A or B.

1. How is Nam's television?

A. It’s too old.                                                B. It’s not working.

2. Does Trang have a television?

A. Yes. She has one.                                                   B. No, she doesn’t.

3. How many hours does Trang watch TV every day?

A. She never watches TV.                                          B. About one hour.    

4. What is Nam’s favorite TV program?

A. Music programs.                                                    B. The news.

5. What program do both Nam and Trang like?

A. Music programs.                                                    B. Game shows.

6. When will they go to the show “Who Wants To Be A Millionaire?”?

A. On Saturday night.                                     B. On Friday night

7. What time does the show “Who Wants To Be A Millionaire?” start?

A. At 7 o’clock                                                           B. At 10 o’clock.        

8. What time does Trang need to come back home?

A. At 10 o’clock.                                                        B. At 11 o’clock.

B. LEXICO – GRAMMAR

Choose the best answer to complete the sentences.

1. He bought me some flowers____________ week.

A. this             B. last              C. next                         D. a

2. It’s important____________tooth decay.

A. avoid                      B. avoiding                 C. to avoid                  D. avoided

3. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others in each group.

A. iron                         B. fill                           C. drill                         D. comic

4. He felt much ____________ today than yesterday.

A. well                        B. good                       C. better                      D. best

5. The little boy shouldn’t ____________ coffee.

A. drank                      B. drinks                     C. drinked                   D. drink

6. He cycled to school very____________  .

A. careless                   B. careful                    C. care                         D. carefully

7. We are going to see a ____________ movie with our parents.

A. concert                   B. detective                 C. white                       D. comfortable

8. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English

 Talking to friends are very interesting

      A       B              C                  D

9. My mother made____________ dresses for me when I was a child.

A. much                      B. a lot                        C. little                        D. lots of

10. Mai never eat grapes and ____________ Lan.

A. so does                   B. neither does            C. either does D. too does

C. READING COMPREHENSION

I. Read the following passage and answer the questions.

Today fast food is very popular throughout the world. In the (1) ________ restaurant you can get different kinds of food cheaply (2) ________ quickly. You can even take it home. For example, you (3) ________ get hot dogs or beefburgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (4) ________ fast food restaurant. Do you know that beefburgers in Mac Duffs in London tastes the (5) ________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?

1. A. meat                   B. vegetables               C. fruit                         D. fast food

2. A. or                        B. and                          C. but                          D. so

3. A. are                      B. were                        C. is                             D. can

4. A. famous               B. quick                       C. slow                        D. display

5. A. difference           B. same                       C. kind                       D. type

II. Read the passage carefully and choose the best answer.

My name is Ewa and I come from Warsaw in Poland. I have a lot of hobbies and interests. At school I play tennis and volleyball, and I sometimes go swimming with my friends. I enjoy traveling and meeting people. I want to go to the United States, especially Hollywood, because I’m very interested in movies, and I enjoy reading about famous movie stars. My favorite hobby is listening to pop music because I like dancing. My favorite singer is George Michael. I like him because he is really good – looking and he sings well.

1. What sports does Ewa play at school?

A. Tennis                    B. Volleyball               C. swimming               D. Tennis and volleyball

2. Does she enjoy traveling and meeting people?

A. Yes, she doesn’t     B. No, she does           C. Yes, she does         D. No, she doesn’t

3. Why does she want to go to the USA? – Because she ____________.

A. is very interested in movies.  B. likes dancing   C. enjoy foreign travels  D. comes from Warsaw.

4. What is her favorite hobby?

A. listening to pop music            B. going swimming       C. watching                      D. meeting people

5. How does George Michael sing? – He sings ____________.

A. interesting              B. good                       C. well                         D. famous

D. WRITING - DÀNH CHO TỪNG ĐỐI TƯỢNG HỌC SINH

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM - CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. They like to travel to Nha Trang on their vacation.

They enjoy_____________________________________________.

2. You should not watch TV too late.

You ought _____________________________________________.

3. Nam will visit his grandparents tonight.

Nam is ________________________________________________.

4. How much are these sweaters?

How much ____________________________________________?

5. Lan Anh learns very hard

Lan Anh is ____________________________________________.

II. Write a short paragraph (60-80 words) about your last summer holiday.

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM - CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. We will use less electricity in the future.

Less electricity__________________________________________

2. The distance between Ho Chi Minh City and Vung Tau is about 130 km.

It’s___________________________________________________.

3. Nam will visit his grandparents tonight.

Nam is________________________________________________.

4. Ann likes wearing colorful clothes.

Ann is interested________________________________________.

5. Mr Hai didn’t go to work yesterday because of his sickness.

Because Mr Hai_________________________________________.

II. Write a short paragraph (60-80 words) about how to save energy at home.

ĐÁP ÁN

A. LISTENING: Listen the conversation and choose the best answer A or B. (2 điểm)

(0,25 đ/ 1 câu đúng)

1. A                 2. A                 3. B                 4. A                 5.B      6 B      7 A                  8A

B. LEXICO – GRAMMAR

Choose the best answer to complete the sentences. (2 điểm)

(0,2 đ/ 1 câu đúng)

1. B     2. C     3. A     4. C     5. D     6. D     7. B     8.C      9. D     10. B

C. READING COMPREHENSION

I. Read the following passage and answer the questions. (1 điểm)

0,2 đ/ 1 câu đúng

1. D     2. B     3. D     4. A     5. B

II. Read the passage carefully and choose the best answer. (1 điểm)

0,2 đ/ 1 câu đúng

1. D     2. C     3. A     4. B     5. C

D. WRITING - DÀNH CHO TỪNG ĐỐI TƯỢNG HỌC SINH

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM - CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. (1 điểm)

(0,2 đ/ 1 câu đúng)

1. They enjoy traveling to Nha Trang on their vacation.

2. You ought not to watch TV too late.

3. Nam is going to visit his grandparents tonight.

4. How much do these sweaters cost?

5. Lan Anh is a hard learner.

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM - CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. (0,2 đ/ 1 câu đúng)

1. Less electricity will be used in the fiture.

2. It’s about 130 km from Ho Chi Minh City to Vung Tau.

3. Nam is going to visit his grandparents tonight.

4. Ann is interested in wearing colorful clothes.

5. Because Mr Hai was sick, he didn’t go to work yesterday.

2. Đề số 2

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others: (1m)

1. a- baseball          b- literature        c- education          d- favorite

2. a- globe              b- copy               c- problem            d- comic

3. a- meet               b- street              c- volunteer          d- free

4. a- lunch              b- couch             c- change              d- chemistry

II. Read the passage and choose the best answer and choose T(true) or F(false)(2,5 ms):

      Yesterday Mai ...(5)... one of her friends. My, to have dinner with her family.  Mai also asked My...(6)... before dinner so they ..(7)... watch “The Adventure of the Cricket” together. Mai said that she would come and ...(8)... the film. She didn’t have a TV ...(9)... her place. Her uncle and her aunt usually talked about...(10)... day. They usually read and sometime they played chess. Mai said her family ...(11)... TV every ...(12)... . They clearly like to do different things in their free time.

5/- a. invite            b. invites            c. invited                d. inviting                              

6/- a. come             b. to come          c. coming              d. to coming

7/- a. can                b. could              c. will                    d. had to                     

8/- a. watch            b. look                c. listen                 d.hear

9/- a. of                  b. on                   c. in                       d. at                       

10/- a. their              b. her                  c. his                     d. our

11/- a. watch            b. watches          c. watching           d. watched

12/- a. days              b. today              c. night                  d. nights

True or False :

13/- They clearly like to do different things in their busy time. (......)

III. Write the correct tense of the verbs : (2 ms )                                                                                                                                                                                                                                     

14/- My ( brush ) ....................  her teeth twice a day. 

15/- We ( study ) ..................... English now.

16/- Nam ( clean and tidy ) his room yesterday afternoon.      

17/- He ( be ) .................... rich once day.

IV. Give the corrcet form of the words in the brackets (1m) :

18/- My father is 72 years old . He walks very ....................... (slow)

19/- Are the toys ............. for children ? (safely)    

IV. Make sugguestions with “ Would you like .......... ? “  :  ( 0,5 m ) 

20) Nam / play computer games

....................................................................................................................?

V . Combine two sentences into one using “ too / so / either / neither “ : ( 2ms )

21)  Phu can play volleyball. Tuyen can play volleyball. ( too )

........................................................................................................................... 

22)  He din’t meet her last night. I didn’t meet her last night. ( neither )

...........................................................................................................................

23)  Orange juice is good for your health. Milk is good for your health. ( so )

..........................................................................................................................................

24 My father doesn’t drink beer. My teacher doesn’t drink beer. ( either )

.........................................................................................................................................

VI/-  Answer the questions : (1 m) :

25) What do you usually do in your free time ?

  ..........................................................................................................................

26) Do you like to watch T.V ?

   ..........................................................................................................................

ĐÁP ÁN

I. ( mỗi câu 0,25 điểm )     

1 . b       2 . d        3 . c    4 .d   

II. ( mỗi câu trắc nghiệm 0,25 điểm ) ( câu Đúng hay Sai : 0,5 điểm )

5. c                                   6. b   

7. b                                   8. a

9. d                                  10. a

11. d                                 12. c

13. F ( 0,5đ )

III. ( mỗi câu 0,5 điểm )

14. brushes                     15. are studying

16. cleaned – tidied      17. will be

IV.   ( mỗi câu 0,5 điểm )                                                                                                           

18. slowly                      19. safe

IV. ( mỗi câu 0,5 điểm )

20. Would you like to play computer games ?

V. ( mỗi câu 0,5 điểm )

21)  Phu can play volleyball and Tuyen can, too.

22)  He din’t meet her last night and neither did I .

23)  Orange juice is good for your health and so is milk.

24)  My father doesn’t drink beer and my teacher doesn’t either.

VI. ( mỗi câu 0,5 điểm )

25) I usually ...........................................................................................                   

26)  Yes, I do . / No, I don’t.                       

3. Đề số 3

A. PHONETICS.

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

   (Chọn 1 từ có phần gạch chân được phát âm khác so với các từ còn lại)

1. A. started                B. decided                 C. worked                                  D. waited

2. A. played             B. closed                       C. filled                                  D. needed

3. A. frightened          B. amazed                   C. disappointed                       D. terrified

4. A. thread                 B. beam                       C. breath                                D. stead

5. A. naked                 B. booked                   C. worked                              D. walked

II. Choose the word that has a different stress pattern from the others.

(Chọn từ có trọng âm chính rơi vào vị trí khác so với những từ còn lại)

1. A. traffic                 B. agree                                   C. noisy                       D. student

2. A. listen                   B. visit                         C. borrow                  D. obey

3. A. enjoy                  B. agree                                   C. attend                     D. student

4. A. listen                   B. visit                         C. enjoy                     D. open

5. A. traffic                 B. prefer                                  C. noisy                       D. student

B. VOCABULARY AND GRAMMAR.

I. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete the sentences.

 (Chọn 1 đáp án đúng trong số A, B , C hoặc D để hoàn thành mỗi câu sau)

1. Nam used to ________ morning exercise when he got up early.

A. did                          B. does                                    C. doing                               D. do

2. My father __________the bus to work every day, but I cycle.

A. catches                   B. drives                                  C. goes                                D. runs

3. I go to school __________ bike.

A. by                        B. on                                       C. in                                      D. from

4. Traffic accidents can be prevented if people  __________ the rules.

A. remember               B. obey                       C. go after                           D. take care of

5. You should look right and left when you go ________the road.

A. down                      B. across                                  C. up                                  D. along

6. Bus is the main public ________in Viet Nam.

A. travel                      B. tricycle                                C. transport                         D. vehicle

7. The play was so boring. ________, Hoa saw it from beginning to end.

A. Therefore                B. Despite                               C. However                 D. Although

8. She’s sure that they will find the film_________.

A. entertaining                        B. entertain                             C. entertainment         D. entertained

9. ____________ being frightened by the images, Lan still liked the film so much.

A. In spite                   B. Despite                               C. Although                D. Nevertheless

10. __________ the story of the film was good, I didn’t like the acting.

A. Because                              B. Since                       C. As                                       D. Although

11. The play was so boring. ________, An saw it from beginning to end.

A. Therefore                B. Despite                               C. However                 D. Although

12. – “ Do you like seeing a film?” – “_________________”

A. No, I don’t like it at all                               B. Sure. What film shall we see?

C. Who is in it?                                                         D. I’m sorry, I can’t.

13. ____________ is La Tomatina celebrated? – Every August.

A. Where                     B. Why                                    C. When                                D. Which

14. My father liked the ____________ of that singer.

A. perform                  B. performer                C. performance                     D. performing

15. ____________ is not very far from here to the harbour.

A.There                       B. It                                       C. This                       D.That

II. Put the correct form of the verb in brackets.

      (Chia dạng đúng của động từ trong ngoặc)

1.Quang Hai footballer (play) ________________________ soccer beautifully last Saturday.

2.He (go) ___ to the English club every Sunday. But last Sunday he (not go) ________ there, he  went  to the City’s museum.

3.Two years ago, she (teach) ______________________  at a village school.

4.What  __________you (do) ____________  yesterday morning?

5.We (travel) ______________________ to Hue next month.

6.My mother (not like) ______________________   riding a motorbike.

7.When my father was young, he (drink) _____________________ a lot of beer.

8.Nam (study) ______________________ homework in the living room now.

9.Be careful ! The car (come) ______________________ .

10.My mother (go) ______________________ to the supermarket yesterday evening.

C. READING

I. Read the following text carefully and choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap.

When you are in Hong Kong, you can go about (1) _________taxi , by bus, or by underground.

I myself prefer the underground (2) ______ it is fast, easy and cheap. There are (3) ______ buses and taxis in Singapore and one cannot drive along the road (4) ______ and without many stops, especially on the Monday morning. The underground is therefore usually quicker (5) _______ taxis or buses. If you do not know Singapore very well, it is difficult (6) _______  the bus you want. You can take a taxi , but it is (7) _______  expensive than the underground or a bus . On the underground, you find good maps that tell you the names of the stations and show you how to get to them, so that it is easy (8) _______  your way.

1. A. at                                     B. in                                        C. by

2. A. but                               B. because                                  C. when

3. A. many                               B. a lot                                    C. few

4. A. quick                              B. quickly                               C. quicker

5. A. so                                   B. like                                     C. than

6. A. to find                            B. find                                     C. finding

7. A. less                                B. more                                   C. most

8. A.   to find                                       B. find                                               C. finding

ĐÁP ÁN

A. PHONETICS

I.

1. C     2. D           3. C         4. B           5. A

II.

1. B    2. D   3. D      4. C     5. B

B. VOCABULARY AND GRAMMAR

I.

1. D     2. A      3. A      4. B     5. B     6. D

7. C    8. A      9. B   10. D         11. D     12. B

13. C    14. C      15. B

II.

1. played

2. goes - did’t go

3. taught

4. did you do

5. will travel

6. doesn’t like

7. drank

8. is studying

9. is coming

10. went   

C. READING

I.

1. C. by

2. B. because                  

3. A. many                                         

4. B. quickly                          

5. C. than

6. A. to find                           

7. B. more                           

8. A. to find                        

II.

1. B.         2. C            3. A           4. D    5. D

III.

1. Titanic is a romantic film.

2. It stars Leonardo DiCaprio and Kate Winslet.

3. It is about the sinking of the ship Titanic on its first voyage.

4. The film has a sad ending.

5. Critics say it is a must-see.

IV.

1. A. for                    

2. D.find

3. A. choose            

4. B. shouting           

5. A. road                  

D.WRITING

I.

1. It is about 100 km from Ha Noi to Thanh Hoa.

2. How far is it from Ho Chi Minh city to Hue?

3. My father used to live in small village when he was a child.

4. It is about 100 kilometres from Ha Noi to Thanh Hoa City.

5. Despite being so young, Quang Hai plays football beautifully.

6. I used to walk to school when I was a student.

7. Althought Tien Dung goalkeeper is so young, he performs excellently.

II.

1. How far is it from your house to school.

2. Which Festival did you go with your friends yesterday?

4. Đề số 4

I. LISTENING:

 Listen carefully and choose the correct word to complete the conversation. (2,5mark)

              down         meeting        after        movie    great

A FUN DAY

Girl: Dad, I'm bored. Can I go to a (1) .......................................?

Dad: A movie today? Well, I don't know. Here, let me have a look at the newspaper. Okay. Ah, here, some movies which start in the afternoon at 2:45. Well, should we take mommy with us?

Girl: Yeah.

Dad: Okay, we have to wait for mommy because she's at a (2) ................ right now.

Girl: Okay.

Dad: Alright. And what should we do (3) ............... we go see the movie?

Girl: Go on a walk.

Dad: Well. Where would you like to go on a walk ? Would you like to go (4) ......................... to the beach or through the park?

Girl: To the beach.

Dad: To the beach. Well, that sounds (5)………..And then maybe we can go out to eat tonight. Does that sound okay?

Girl: Yeah.

II.GRAMMAR(2,5mark)

 1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

1. A. talked                          B. painted                  C. asked                D. liked

2. A. worked                        B. stopped                 C. forced               D. wanted

3. A. agreed                         B. missed                   C. liked                 D. watched

2.Choose the best answer to complete the sentences.

4. He bought me some flowers____________ week.

A. this                         B. last                          C. next                          D. a

5. It’s important____________tooth decay.

A. avoid                      B. avoiding                C. to avoid                   D. avoided

6. His mother won’t be at home tomorrow. He won’t either

A. Neither                        B. either will he            C. He won’t either            D. either

8. He felt much ____________ today than yesterday.

A. well                                    B. good                       C. better                      D. best

3. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English

9. Talking to friends are very interesting.

      A       B      C            D

10. I prefer swimming in the sea to in the pool .

                 A                 B        C        D

III. READING

Read the following passage and answer the questions.

Today fast food is very popular throughout the world. In the (1) ________ restaurant you can get different kinds of food cheaply (2) ________ quickly. You can even take it home. For example, you (3)  ________ get hot dogs or beef burgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (4) ________ fast food restaurant. Do you know that beef burgers in Mac Duffs in London tastes the (5) ________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?

1. A. meat                               B. vegetables               C. fruit               D. fast food

2. A. or                                    B. and                         C. but                 D. so

3. A. are                                  B. were                        C. is                    D. can

4. A. famous                           B. quick                       C. slow               D. display

5. A. difference                       B. same                       C. kind               D. type

ĐÁP ÁN

I. LISTENING:

 Listen the conversation and choose the best answer A or B. (2,5 mark)

  1. Movie        2. Meeting                  3. After      4. Down     5. Great

II. GRAMMAR (2,5mark)

1. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet.

1. B /id/      2. D /id/      3. A /d/

2.Choose the best answer to complete the sentences.

4. B     5. C       6. C    7. C            8. D

3. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English.

9.  C

III. READING (2,5mark)

Read the following passage and answer the questions.

1. D         2. B     3. D       4. A                 5. B

IV.WRITING (2,5 mark)

 Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. They enjoy traveling to Nha Trang on their vacation.

2. You ought not to watch TV too late.

3. Nam is going to visit his grandparents tonight.

4. How much do these sweaters cost?

5. Lan Anh is a hard learner.

5. Đề số 5

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently  from the others.

1. A. cap               B. paddy              C. woman             D. crab

2. A. famous        B. nervous            C. loud                 D. serious

3. A. flu                B. drugstore        C. runny               D. up

4. A. helped         B. talked               C. rented              D. stopped

II. Choose the best answer.

1. Phuong doesn’t like football and …… Mai .

 A. so is                 B. so does                      C. does so           D. neither does

2. These papayas aren’t ripe and ….. are the pineapples .

 A. so                   B. too                             C. neither             D. either

3.The dirt from vegetables can make you …….. .

A. bored               B. tired                 C. sick                  D. well

4. You must do your homework more ……. in the future  .

A. careful                       B. care                  C. careless            D. carefully

5. You should ……. early if you want to do morning exercise.

 A. get up             B. getting up        C. to get up          D. to getting up

6. Hoa is a ….. worker.

A. hardly                       B. hard                 C. more hard        D. most hard

7. Last night we didn’t watch the film on TV because it was ……..

A. bore                 B. bored               C. boring              D. boredom

8 . Mai enjoys ….. sea food with her parents .

A. to eat               B. eating               C. eat                    D. to eating

III. Read the passage carefully then answer questions.

      In 1960s, most people in Vietnam did not have a TV set. In the evening, the neighbors gathered around the TV. They watched until the TV programs finished. The children might play with their friends and the older people might talk together. Vietnam is different now. Many families have a TV set at home and the neighbors don’t spend much time together.

1. Did most people have a TV set in 1960s?

………………................................………………………………………………………………

2.How long did they watch TV programs?

………………................................………………………………………………………………

3. What might the children do?

………………................................………………………………………………………………

4. What might the older people do?

………………................................………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others: 2,0 điểm (Mỗi ý đúng 0,5 đ)

1. C                         

2. C                           

3. A              

4. C

II. Choose the best answer:  2 điểm (Mỗi ý đúng 0,25 đ)

1. D                                

2. C

3. C

4. D

5. A

6 .B

7. C

8. B

III. Read the passage carefully then answer questions: 2 điểm (Mỗi ý đúng 0,5 đ). 

1. No, they didn’t

2. They watched until the TV programs finished.

3. The children might play with their friends

4. The older people might talk together

IV. Supply the correct forms of the verbs in bracket: 2 điểm (Mỗi ý đúng 0,5 đ).

1. Washes     

2. Are  going to visit

3. Didn’t  watch            

4. Are…going..?   

V. Complete the second sentence sothat it has a similar meaning to the first one: 2 điểm (Mỗi ý 0,5 điểm)

1 .  What about going to the movies?

2.   I prefer watching TV to playing video games.

3. Mrs Mai teaches English well

4. It takes me two hours to do my washing everyday./.          

---

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Bộ 5 đề thi HK2 môn Tiếng Anh 7 năm 2021 Trường THCS Lê Lai. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu ích khác các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học sinh ôn tập tốt và đạt thành tích cao trong học tập.

Các em quan tâm có thể tham khảo tư liệu cùng chuyên mục:

Chúc các em học tập tốt !

 

MGID
ON