OPTADS360
ATNETWORK
ATNETWORK
YOMEDIA
Banner-Video
IN_IMAGE
  • Read the following passage carefully then choose the correct answer

    The Olympic Games are important international sports events which take place every 4 years in different cities. All sports men who take part must be amateur athletes. The twenty-second Olympic Games were held in Moscow in the summer of 1980. On the first day of the Olympic Games, Olga Iranov, the 18-years-old Soviet gymnast won the Gold medal.

    Câu hỏi:

    What are the Olympic Games?

    • A. 
      The Olympic Games are important international sports events.
    • B. 
      The Olympic Games is important international sports events.
    • C. 
      The Olympic Games is being important international sports events.
    • D. 
      The Olympic Games were important international sports event.

    Lời giải tham khảo:

    Đáp án đúng: A

    Câu hỏi: Thế vận hội Olympic là gì?

    Dựa vào đoạn văn, ta chọn đáp án A

    Dẫn chứng: The Olympic Games are important international sports events which take place every 4 years in different cities.

    Dịch: Thế vận hội Olympic là sự kiện thể thao quốc tế quan trọng diễn ra 4 năm một lần tại các thành phố khác nhau.

    Hãy trả lời câu hỏi trước khi xem đáp án và lời giải

Câu hỏi này thuộc đề thi trắc nghiệm dưới đây, bấm vào Bắt đầu thi để làm toàn bài

ADMICRO/

 

CÂU HỎI KHÁC

NONE
OFF