RANDOM
AMBIENT

Đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2020 có đáp án trường THCS Vạn Kiếp

26/10/2020 87.68 KB 128 lượt xem 4 tải về
Video-Banner
https://m.hoc247.net/docview/viewfile/1.1.114/web/?f=https://m.hoc247.net/tulieu/2020/20201026/180426277268_20201026_104843.pdf?r=3925
ANYMIND
Video-Banner

Nhằm giúp các em học sinh ôn tập và rèn luyện cho kì thi giữa HK1 sắp tới, Hoc247 đã sưu tầm và biên tập để gửi đến các em Đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2020 trường THCS Vạn Kiếp. Đề thi gồm các câu hỏi trắc nghiệm và tự luận có gợi ý đáp án sẽ giúp các em học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và rèn luyện kỹ năng ôn tập, chuẩn bị tốt nhất cho kì thi giữa HK1. Mời các em cùng tham khảo và luyện tập.

 

 

TRƯỜNG THCS VẠN KIẾP

TỔ KHOA HỌC XÃ HỘI

KIỂM TRA GIỮA HỌC KÌ 1

MÔN: TIẾNG ANH 6

Năm học: 2020-2021

(Thời gian làm bài: 45 phút)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. shy          B. pretty           C. curly            D. pony

2. A. ears         B. eyes             C. hands           D. cheeks

3. A. funny      B. curious        C. chubby         D. lunch

Exercise 2: Choose the correct answer

1. The boy is sitting ________ the computer. He is playing computer games.

A. under          B. next to        C. behind          D. in front of

2. Students live and study in a ________ school. They only go home at weekends.

A. secondary   B. international   C. boarding   D. private

3. ________ are your friends coming for the party tonight? ~ About 7 o’clock.

A. What          B. Where        C. What time     D. How often

4. My best friend is very ________. He plays football and basketball very well.

A. friendly      B. sporty         C. lovely            D. funny

5. We shouldn't play music__________after midnight.

A. careful        B. right           C. loud               D. easy

6. Please turn _________ the lights. The room is so dark.

A. with            B. at                C. in                   D. on

7. Next summer I am working as a __________ teacher in a village near Hoa Binh City.

A. good           B. nice            C. favourite        D. volunteer

8. Nam __________football now. He’s tired.

A. doesn’t play     B. plays    C. is playing      D. isn’t playing

9. I am having a math lesson but I forgot my ___________. I have some difficulties.

A. calculator   B. bike           C. pencil case    D. pencil sharpener

10. School ____________at 4.30 p.m every day.

A. finish         B. finishes      C. go                  D. have

Exercise 3: Give the correct form of verbs

1. We (speak) _________ French at the moment.

2. I (watch) ____________ TV about 3 hours a day.

3. We (play) ____________tennis now.

4. My family usually (go) ___________ to the movies on Sunday.

5. _________you (like) ________chocolate ice cream?

Exercise 4: Read the text and answer the following questions

Hello! My name is Peter and this is my house.

My house is quite big. It has got two floors – a ground floor and a first floor. It has also got an attic and a basement. On the ground floor, there is a kitchen, a living room, a big dining room and a bathroom. On the first floor, there are three bedrooms, one bathroom and a big corridor. My bedroom is between my parents’ bedroom and the bathroom. My sister’s bedroom is in front of mine.

I love my bedroom, but I also like the attic. In the attic I keep some of my books and my old toys. I like to spend my time there because it is very spacious and there is a big sofa there where I sometimes take a nap.

At the back of the house, there is a garage where my parents park the family car, and a lovely garden with many green spaces, flowers, two swings and a small swimming pool.

I love my house! It’s very comfortable and cozy.

1. Is Peter’s house big or small?

______________________________________________

2. How many rooms are there on the ground floor? What are they?

______________________________________________

3. Where is Peter’s bedroom?

______________________________________________

4. Why does Peter like to be in the attic?

______________________________________________

5. Where is the garage?

______________________________________________

6. Is the swimming pool in the garden?

______________________________________________

7. Does Peter like his room?

______________________________________________

Exercise 5: Make questions for the underlined words.

1. His telephone number is 8 259 640.

______________________________________________

2. It’s about two kilometers from my house to the movie theater.

______________________________________________

3. My father is an engineer.

______________________________________________

Exercise 6: Reorder the words and write the meaning sentences

1. student/ Minh/ new/ a/ is

______________________________________________

2. green fields/ There/ are

______________________________________________

3. ten/ are/ desks/ small/ There

______________________________________________

Key

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A    2. D    3. B

Exercise 2: Choose the correct answer

1. D     2. C     3. C     4. B     5. C

6. D     7. D     8. D     9. A     10. B

...

---Để xem tiếp đáp án chi tiết, các em vui lòng đăng nhập vào trang hoc247.net để xem online hoặc tải về máy tính---

 

Trên đây là một phần trích đoạn nội dung Đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2020 có đáp án trường THCS Vạn Kiếp. Để xem toàn bộ nội dung các em chọn chức năng xem online hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng các đề kiểm tra này sẽ giúp các em học sinh lớp 6 ôn tập tốt và có kết quả thật cao trong kì thi giữa HK1 sắp tới.

Chúc các em học tốt! 

Các em học sinh quan tâm có thể tham khảo tài liệu cùng chuyên mục:

 
 

 

YOMEDIA